دکوراسیون اداری - طراحی دکوراسیون داخلی سامانه ساز

سامانه ساز سه دهه حضور فعال و خلاق در عرصه طراحی و تولید مبلمان اداری

دکوراسیون اداری - طراحی دکوراسیون داخلی سامانه ساز

سامانه ساز سه دهه حضور فعال و خلاق در عرصه طراحی و تولید مبلمان اداری

نکاتی مهم که هنگام خرید صندلی های اداری باید در نظر بگیرید

تنظیم ارتفاع صندلی

قابلیت تنظیم یکی از ویژگی های اصلی است که صندلی های اداری را کارآمد می سازد. بسته به میز اداری کار شما، ارتفاع مطلوب برای صندلی نیز متفاوت است. بر این اساس، بسیار مهم است که صندلی ضمانتی شما دارای قابلیت تنظیم ارتفاع باشد. معمولا، ارتفاع صندلی ۱۶ تا ۲۱ اینچ برای اکثر افراد ایده آل است. در حال حاضر، صندلی های موجود دارای ویژگی های تنظیم پذیر هستند، اما میزان کارایی بستگی به سهولت تنظیم خواهد داشت.

صندلی اداری ایده آل شما باید به راحتی تنظیم شود. برای دستیابی به موقعیت ایده آل صندلی، شما باید ارتفاع صندلی را به گونه ای تنظیم کنید تا پای شما روی زمین قرار بگیرد و با زاویه ۹۰ درجه خم شود.

همچنین بازوهایتان باید در تراز میز قرار داشته و در هنگام صاف کردن روی میز در زاویه ۹۰ درجه قرار بگیرد.

تنظیم عمق صندلی

برای صحیح نگه داشتن زانو و مفاصل شما، باید صندلی دارای عمق مناسب برای بدن شما باشد. یک راه خوب برای حصول اطمینان از این موضوع، این است که صندلی اداری شما دارای عمق قابل تنظیم باشد.

هنگامی که در عقب صندلی نشسته اید، عمق صندلی ایده آل به گونه ای است که بین ۲ تا ۴ اینچ بین زانوی شما و لبه صندلی فاصله وجود داشته باشد. اگر چه تنظیم عمق صندلی به اندازه تنظیم ارتفاع معمول نیست، اما به سرعت در حال تبدیل شدن به یک ویژگی استاندارد برای صندلی اداری می باشد.

تنظیم ارتفاع پشت صندلی

این ویژگی بسیار مهم است، به خصوص اگر ساعتهای طولانی در دفتر کار خود هستید. شما همچنین باید اطمینان حاصل کنید که پشت صندلی شما یک فضای کوچک برای عقب رفتن در صندلی شما را دارا می باشد. صندلی با پشت قابل تنظیم همچنین برای افراد بلندقد مناسب است زیرا اجازه می دهد آنها به راحتی ارتفاع پایه خود را تنظیم کنند.

چرخش ۳۶۰ درجه

چرخش ۳۶۰ درجه یکی دیگر از ویژگی های بسیار خوبی است که در هنگام خرید صندلی اداری باید مورد توجه قرار گیرد. در هنگام کار در دفتر، ممکن است لازم باشد که برای یک یا چند مورد به سراسر میز اداری خود دسترسی داشته باشید.

بدون این ویژگی، شما ممکن است مجبور به خم و راست شدن باشید که می تواند منجر به آسیب در درازمدت شود. بر این اساس، صندلی ایده آل اداری شما اگر دارای قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه باشد، ایده آل خواهد بود.

پشتیبانی کمر قابل تنظیم

هنگامی که برای ساعت های طولانی در دفتر کار خود نشسته اید بدون اینکه از انحنای کمر شما پشتیبانی شود، ستون فقراتتان ممکن است تحت فشار قرار گیرد. بر این اساس، مهم است که شما یک صندلی با پشتیبانی کمر پیدا کنید.

همچنین، باید اطمینان حاصل کنید که پشتیبانی کمر دارای ارتفاع و عمق قابل تنظیم است. این می تواند یکی از مهمترین ویژگی هایی باشد که شما باید در نظر داشته باشید به ویژه اگر از درد کمر و یا ستون فقرات رنج می برید.

آشنایی با انواع ورق های ام دی اف ( MDF )

در یک دسته بندی کلی می توان ورق های ام دی اف را به دو گروه تخته فیبر نیمه سنگین با خواص معمولی یا خواص ویژه طبقه بندی کرد.
این خواص ویژه با اعمال بعضی فراوری ها و تغییرات در فرایند تولید به ام دی اف معمولی اضافه می شود.

در ادامه برخی ورق های MDF با خواص ویژه را معرفی کرده ایم:

ورق های ام دی اف با فرمالدئید کم

میزان انتشار فرمالدئید از ورق های ام دی اف معمولی، به نوع چسب و مقدار بستگی دارد. انتشار فرمالدئید در فضا نباید بیشتر ازgr100/mg ۳۰ باشد. این گونه ام دی اف قابل کاربرد در بسیاری از کاربردهای داخل خانه است. البته وجود تهویه مناسب در محل این ام دی اف ها ضروری است؛ تا فرمالدئید از محیط خارج شود.

گاهی لازم است که ‌ورق MDF با فرمالدئید کمتر یعنی با حداکثر انتشار فرمالدئید gr100/mg ۹ تولید و استفاده شود. ورق های ام دی اف با میزان فرمالدئید کمتر از این مقدار موجود نیست. ام دی اف با فرمالدئید کم برای محیط خاص مثل محیط های گرم و مرطوب، و همچنین برای افراد خاص مثل مدارک کودکان و بیمارستان ها و… مورد استفاده قرار می گیرد.

ورق ام دی اف ضخیم

این ورق بر اساس استاندارد EN-۶۲۲–۵ به دسته های ۴۵–۳۰ میلی‌متر و ۶۰–۴۵ میلیمتر تقسیم بندی می شوند. ورق های ام دی اف ضخیم برای ساخت سازه‌های معماری، ستون‌ها، پایه میز، طاق ها، رویه کاری کابینت، کف نیمکت و… استفاده می شوند.

ورق های ام دی اف نازک

این ورق ها در اندازه های خیلی نازک ۸/۱ میلیمتر تا  ۵/۲ میلیمتر، و از ۵/۲ تا ۶ میلیمتر و ۴ تا ۶ میلیمتر تقسیم شده اند. این ورق ها کاربردهای مختلفی دارند. از جمله موارد کاربرد ورق های MDF نازک، کفی کشوها، پشت کابینت‌ها، رویه درها و… است.

از سایر موارد کاربرد MDF نازک عبارتند از دیوارکوب ها، غرفه های نمایشگاهی، پوشش سقف، صنایع خودروسازی، تخته های انحنا دار و…

ورق های ام دی اف ضد رطوبت

این نوع ام دی اف بیشتر برای مصارف در رطوبت بیشتر از ۸۰٪ تولید می شود. این نوع MDF با افزایش چسب اوره فرمالدئید و یا با استفاده از یک چسب ضد رطوبت ساخته می شود. تمام خصوصیات مثبت ورق های ام دی اف معمولی در این نوع ورق ها وجود دارد. علاوه بر آنکه این ورق ها نسبت به رطوبت استحکام طولانی تری دارند.

ورق های ام دی اف ضد حشرات

این ورق ها با اضافه شدن مواد ضد آتش در حین تولید و یا در روکش ورق ها ساخته می شوند. طبیعتا کاربرد این ورق ها قابل حدس و مشخص است.

ورق های های ام دی اف با وزن کم

به این ورق ها به اختصار LDF و ULDF گفته می شود. این ورق ها برای استفاده در مواردی که وزن کمتر مورد نیاز است و به استحکام بالا نیاز نیست یا به عنوان عایق صدا مورد استفاده قرار می گیرند.

ورق ام دی اف با وزن مخصوص بالا

ورق های ام دی اف به طور کلی سبک هستند. اما می توان آنها را با اهداف خاص با وزن سنگین تری تولید کرد. درواقع می توان با اضافه کردن فیبر، چسب و فشار در حین پروسه تولید اوراق سنگین تری تولید کرد. ورق های MDF سنگین در کفپوش ها، پله ها، قفسه های صنعتی، میز کار و… کاربرد دارد.